Meld je aan voor de workshop “Een snelle start met je website” 

Diensten & Tarieven

Samen werken aan jouw bedrijf

“Mijn onderneming draait om samenwerking en het vormgeven van jouw bedrijfsbranding. Als communicatie professional begrijp ik dat elke ondernemer een duidelijke visie heeft, anders zouden je niet de sprong naar zelfstandigheid hebben gemaakt. Mijn taak is om die visie naar voren te brengen en mijn expertise als communicatie professional in te zetten om een prachtig bedrijfsimago te creëren dat jouw unieke karakter weerspiegelt.”

Elaisa Burger Grafisch Design

“Ontdek hieronder een selectie van de meest gevraagde diensten die ik aanbied. Dit is slechts een voorproefje, want als communicatie professional en grafisch designer ben ik flexibel en in staat om veel meer te doen. Laat me weten wat je nodig hebt, en ik zal mijn expertise gebruiken om jouw visie tot leven te brengen.”

Logo ontwerp

Een logo is het eerste indruk wat iemand krijgt van jouw bedrijf. Daarnaast is het de basis van de identiteit van jouw bedrijf. Ik vind het super belangrijk dat iedereen een mooie logo heeft waarin je jezelf kunt vinden en dat bij jou en jouw bedrijf past.

vanaf € 99,-

Webdesign

Jouw website is iets persoonlijks het moet bij je bedrijf passen, het moet kunnen vertellen wat en waar jouw bedrijf voor staat. Daarnaast moet jij moet er 100% tevreden mee zijn. Dat is mijn doel, om dat samen te brengen tot een mooi ontwerp.

vanaf € 549,-

k

Grafisch ontwerp

Heb je een flyer nodig? Of ben je op zoek naar iemand die jouw banner voor Facebook ontwerpt of heb je bijvoorbeeld instagram story covers nodig? Laat het aan mij over ik ontwerp binnen no time jouw grafisch ontwerp. En eventueel neem ik het drukproces ook uit handen. Lekker makkelijk toch?

vanaf € 99,-

Webonderhoud

Is er iets mis met je website of doet je website het niet meer? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kijk graag naar de achterkant (technische gedeelte) van je website om te kijken wat er aan de hand is en probeer het zonodig voor je op te lossen.

Vanaf € 75,-

Z

Re-design

Heb je al een website, maar is deze aan vernieuwing toe? Ook dan kijk ik samen met jou wat je doelen zijn en wat je graag wilt bereiken met je nieuwe website. En samen gaan we aan de slag. Ook hier vind ik het belangrijk dat je 100% tevreden bent.

Prijs in overleg

Brand Identity

Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat als je eenmaal een logo en een website hebt, je online ook je huisstijl doorzet. Denk aan het gebruik op social media. Dus dat je jouw Brand Identity ook op de juiste manier inzet. En helemaal past met jouw boodschap.

Prijs in overleg

Ben je een ondernemer en heb je een professionele website nodig, maar weet niet waar je moet beginnen? Laten wij dit samen oppakken! Ik leer jou alle tips and tricks nadat ik jouw website heb ontworpen.

Relatiebeheer

“Als relatiebeheerder ben ik expert in het onderhouden van relaties en het organiseren van evenementen. Mijn vaardigheden omvatten ook effectieve communicatie naar deze evenementen en het creëren van unieke attenties voor relaties. Ik zorg ervoor dat elk detail naadloos verloopt, waardoor elke interactie een waardevolle ervaring wordt voor jou en je relaties.”

Vanaf € 75,-

E-mail marketing

 “Met mijn e-mailmarketingexpertise help ik jouw bedrijf om op te vallen in de inbox van je klanten. Van het ontwerpen van aantrekkelijke nieuwsbrieven tot het opstellen van effectieve campagnes, ik ben er om jouw boodschap te laten schitteren. Laat mij je begeleiden in het creëren van gepersonaliseerde en resultaatgerichte e-mail marketingstrategieën die kunnen helpen om jou bedrijf zichtbaar te maken. 

En zoveel meer...

Naast hetgeen hier allemaal omschreven is kan ik nog zoveel meer. Maar de rode draad is toch wel het grafisch design. Ben je enthousiast geworden na het lezen van alles wat ik kan en wil je graag weten hoe ik jou zou kunnen helpen? Neem dan contact op. Ik denk graag met je mee. Spreken we elkaar snel?

Mijn uurtarief is € 75,-