Diensten & Tarieven

Hoe kan ik jou helpen?

Samen werken aan jouw bedrijf

Dat is wel de rode draad van mijn onderneming, om samen met jou te werken aan de branding van jouw bedrijf. Ik heb door de jaren heen geleerd dat een ondernemer precies weet wat hij of zij wilt. Anders zou je immers niet de stap hebben gezet om voor jezelf te beginnen. En het is aan mij de taak om eruit te halen wat er bij jou in zit en mijn kennis in te zetten om zo een mooie bedrijfsimago te creëeren.

Samen met jou mooie grafische content te ontwerpen. En daarnaast leer ik je graag hoe je dit ook gemakkelijk zelf kunt doen.

Logo ontwerp

Een logo is het eerste indruk wat iemand krijgt van jouw bedrijf. Daarnaast is het de basis van de identiteit van jouw bedrijf. Ik vind het super belangrijk dat iedereen een mooie logo heeft waarin je jezelf kunt vinden en dat bij jou en jouw bedrijf past.

€ 99,-

Webdesign

Jouw website is iets persoonlijks het moet bij je bedrijf passen, het moet kunnen vertellen wat en waar jouw bedrijf voor staat. Daarnaast moet jij moet er 100% tevreden mee zijn. Dat is mijn doel, om dat samen te brengen tot een mooi ontwerp.

€ 1049,-

k

Grafisch ontwerp

Heb je een flyer nodig? Of ben je op zoek naar iemand die jouw banner voor Facebook ontwerpt of heb je bijvoorbeeld instagram story covers nodig? Laat het aan mij over ik ontwerp binnen no time jouw grafisch ontwerp. En eventueel neem ik het drukproces ook uit handen. Lekker makkelijk toch?

vanaf € 35,-

Webonderhoud

Is er iets mis met je website of doet je website het niet meer? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kijk graag naar de achterkant (technische gedeelte) van je website om te kijken wat er aan de hand is en probeer het zonodig voor je op te lossen.

Vanaf € 35,-

Z

Re design

Heb je al een website, maar is deze aan vernieuwing toe? Ook dan kijk ik samen met jou wat je doelen zijn en wat je graag wilt bereiken met je nieuwe website. En samen gaan we aan de slag. Ook hier vind ik het belangrijk dat je 100% tevreden bent.

Prijs in overleg

Brand Identity

Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat als je eenmaal een logo en een website hebt, je online ook je huisstijl doorzet. Denk aan het gebruik op social media. Dus dat je jouw Brand Identity ook op de juiste manier inzet. En helemaal past met jouw boodschap.

Prijs in overleg