Het Dana principe in mijn onderneming

Elaisa Burger

Wat is het Dana principe?

Dana betekent een gift. De gever wordt in de gelegenheid gesteld om te oefenen in vrijgevigheid en het zich los maken van gehechtigheid. Het mooie van Dana is dat naar draagkracht vrijgevigheid beoefend kan worden. Dana is een gift vanuit je hart, die je waardering weerspiegelt en symboliseert.

Dana principe en Elaisa Burger webdesign

Ik ben een paar weken gelden het Dana principe tegengekomen. En ik vind het een mooi gebaar. Ik heb nagedacht hoe ik dit kan toepassen in mijn bedrijf. Ik wordt blij en gelukkig van het bouwen van websites en het grafische vormgeving. Het is mijn passie, mijn hobby en ik krijg er energie van. Jij hebt een website nodig dus ik wil graag jouw website bouwen met liefde en passie voor het vak.

En de prijs?

Nou dat gaat via het Dana principe. Ik stuur jou de factuur voor een website of iets anders waar ik mijn tijd en energie in heb gestopt. En jij betaald wat je ervoor wilt geven. En geloof mij dat is heel moeilijk. Maar dat is dus waar deze principe over gaat. Ik ben met alles blij en bovendien is mijn doel om te oefenen in vrijgevigheid.

Disclaimer

Stel ik maak drukkosten voor jou. Dus denk aan het laten drukken voor visitekaartjes of het laten drukken van flyers. Op die kosten is het Dana principe natuurlijk niet van toepassing maar wel op de ontwerpkosten dus de tijd die ik heb gestoken in het ontwerpen van jouw flyer of je visitekaart etc.