Wat is Dana?

Dana betekent een gift. De gever wordt in de gelegenheid gesteld om te oefenen in vrijgevigheid en het zich los maken van gehechtigheid. Het mooie van Dana is dat naar draagkracht vrijgevigheid beoefend kan worden. Dana is een gift vanuit je hart, die je waardering weerspiegelt en symboliseert. 

Dana en Elaisa Burger webdesign

Ik ben een paar weken gelden het Dana principe tegengekomen. En ik vind het mooi. Ik heb nagedacht hoe ik dit kan toepassen in mijn bedrijfje. Ik wordt blij en gelukkig van het bouwen van websites. Het is mijn passie, mijn hobby en ik krijg er energie van. Jij hebt een website nodig dus ik wil graag jouw website bouwen met liefde en passie voor het vak. 

Wat kost een website?

En de prijs? Nou dat gaat via het Dana principe. Ik stuur jou de factuur voor een website. En jij betaald wat je ervoor wilt geven. En geloof mij dat is heel moeilijk. Maar dat is dus waar deze principe over gaat. Ik ben met alles blij en bovendien is mijn doel om te oefenen in vrijgevigheid. 

Denk je nu: Ja ik wil mijn website door jou laten bouwen Elaisa, stuur mij dan een e-mail en we gaan aan de slag. Ik bouw je website met WordPress, je krijgt het Divi Theme t.w.v. € 250,- en een website geheel naar wens.

Ik heb elke maand ruimte om twee websites te bouwen middels deze principe.

 

 

Februari 2020  2 plekken vrij
Maart 2020  1 plek vrij
April 2020  2 plekken vrij
Mei 2020  2 plekken vrij
Juni 2020  2 plekken vrij
Juli 2020  2 plekken vrij
Augustus 2020  2 plekken vrij
September 2020  2 plekken vrij

 

Stuur mij een berichtje als ik jouw website mag bouwen