Over Elaisa Burger grafisch design

Samen werken aan jouw bedrijf

 

Mijn naam is Elaisa Burger, en zolang als ik mij kan herinneren ben ik bezig met het ontwerpen van flyers, kaartjes, visitekaartjes. En op de middelbare school was mijn interesse voor het bouwen van websites heel groot. Computers en laptops zoals we die nu kennen hadden we nog niet. En ik kon alleen op school gebruik maken van een computer. Gaande weg heb ik een ander pad gevolgd. Ik heb een juridische opleiding gevolgd. Heb bij de Rechtbank gewerkt, en bij de gemeente gewerkt. Maar ik wilde nog meer leren, ik ben gestart met een studie marketing communicatie en deze ook afgerond. Maar ondertussen was ik in mijn vrije tijd altijd bezig met grafisch- en webdesign. 

Op dit moment doe ik dit nog steeds in mijn vrije tijd, en het is nog steeds super leuk. Steeds meer mensen weten mij te vinden. En stuk voor stuk geven zij aan dat de drempel super laag is. Dat vind ik fijn om te horen. Ik vind het fijn dat mijn klanten durven te zeggen hoe ze iets willen hebben zonder dat ze bang hoeven te zijn dat het een “dure grap” wordt. Daarmee bedoel ik te zeggen, dat als ik je logo ontwerp, ik pas stop tot dat jij 100% tevreden ben, en dat voor een en dezelfde prijs. 

Ik hoop snel iets voor jou te mogen ontwerpen. 

Lieve groet,

Elaisa Burger

 

Logo ontwerp

Een logo is het eerste indruk wat iemand krijgt van jouw bedrijf. Daarnaast is het de basis van de identiteit van jouw bedrijf. Ik vind het super belangrijk dat iedereen een mooie logo heeft waarin je jezelf kunt vinden en dat bij jouw en je bedrijf past.

€ 99,-

Webdesign

Jouw website is iets persoonlijks het moet bij je bedrijf passen en het moet kunnen vertellen wat en waar jouw bedrijf voor staat. Daarnaast moet jij moet er 100% tevreden mee zijn. Dat is mijn doel, om dat samen te brengen tot een mooi ontwerp.

€ 1049,-

k

Grafisch ontwerp

Heb je een flyer nodig? Of ben je op zoek naar iemand die jouw banner voor Facebook ontwerpt of heb je bijvoorbeeld instagram story covers nodig? Laat het aan mij over ik ontwerp binnen no time jouw grafisch ontwerp. En eventueel neem ik het drukproces ook uit handen. Lekker makkelijk toch?

vanaf € 35,-

Webonderhoud

Is er iets mis met je website of doet je website het niet meer? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kijk graag naar de achterkant (technische gedeelte) van je website om te kijken wat er aan de hand is en probeer het zonodig voor je op te lossen.

Vanaf € 35,-

Z

Re design

Heb je al een website, maar is deze aan vernieuwing toe? Ook dan kijk ik samen met jou wat je doelen zijn en wat je graag wilt bereiken met je nieuwe website. En samen gaan we aan de slag. Ook hier vind ik het belangrijk dat je 100% tevreden bent.

Prijs in overleg

Brand Identity

Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat als je eenmaal een logo en een website hebt, je online ook je huisstijl doorzet. Denk aan het gebruik op social media. Dus dat je jouw Brand Identity ook op de juiste manier inzet. En helemaal past met jouw boodschap.

Prijs in overleg